Sebastian Klein fortæller om sine berømte forældre

AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek inviterer tirsdag 29. november kl. 19.30 til en aften med Sebastian Klein.

Sebastian Klein

 

Af Lene Dam Jørgensen

Med afsæt i sin åbenhjertige bog “Fra min faders skygge” fortæller skuespiller Jesper Kleins søn Sebastian Klein tirsdag 29. november kl. 19.30 på Tårnby Hovedbibliotek på Kamillevej 10 om at vokse op i skyggen af sin populære og berømte fars op- og nedture.

Ikke som andre børn

Publikum kommer med ind i et barndomshjem, som aldrig lignede de andre børns. Da Sebastian Klein var dreng, legede han under bordet, mens en lang række af de kendte danskere holdt lange møder om nye film, teaterstykker og tv-serier.

Sebastian Klein fortæller historien om at være enebarn i et passioneret ægteskab mellem den tilbageholdende Jesper Klein og den udadvendte Lykke Nielsen. Og om at stå alene tilbage efter tabet af begge forældre.

Bagsiden af medaljen

Sebastian Klein udgav i 2016 bogen “Fra min faders skygge”, der er en hudløs ærlig fortælling om at vokse op i skyggen af sine populære og berømte fars op- og nedture. Fortællingen tager fat i emner som skaberkraft, berømmelse, fest og succes. Men den tager også fat i bagsiden af medaljen – dæmoner, fiasko, skandale og sorg.

Det koster 90 kroner at høre foredraget, og billetter kan købes på AOF Amagers hjemmeside.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?