Historien om pigen Mira

Forfatter Sabine Lemire og Illustrator Rasmus Bregnhøi fortæller på Sundby Bibliotek onsdag 7. december fra kl. 9 børn fra ni til tolv år om deres samarbejde.

Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøj

 

Af Lene Dam Jørgensen

Onsdag 7. december fra kl. 9 fortæller tegneren Rasmus Bregnhøi, der sammen med forfatteren Sabine Lemire står bag serien om pigen Mira, på Sundby Bibliotek i Jemtelandsgade 5 børn fra ni til tolv år om deres samarbejde.

Sabine Lemire og Rasmus Begnhøi viser, hvordan ord og billeder bliver til en historie med udgangspunkt i bøgerne om Mira. Der bliver læst op, der bliver livetegnet, og børnene kan stille alle de spørgsmål, som de har lyst til.

Professionel forfatter og kunstner

Sabine Lemire har udgivet over 20 bøger i genren, hvoraf en stor del er solgt til bogklub. Hendes bøger “365 ting, du kan lave med dit barn”, “Den store pigebog,” “365 retter til børnefamilien” og “Julebogen” er solgt til Tyskland, hvor de sælger i store oplag. Sabine Lemire arbejder også som stylist på aviser og diverse blade.

Rasmus Bregnhøi er en dansk illustrator, bladtegner og billedkunstner. Han har illustreret over 20 billedbøger for børn og arbejdet som bladtegner ved Dagbladet Information og Berlingske Tidende. Rasmus Breghhøi har bl.a. udsmykket Danmarks Akvarium i 2002 og Gentofte Hovedbiblioteks børneafdeling i 2004. Han har også modtaget Kulturministeriets Kulturpris i 2007.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?