Tre Aldi-butikker bliver til Rema 1000

Det er ikke alle de 114 Aldi-butikker, der bliver til Rema 1000. På Amager er det butikkerne på Kastrupvej, Messinavej og Tingvej, der bliver til Rema 1000

Rema 1000 – tre nye butikker på Amager
Den tyske supermarkedskæde Aldi har meddelt, at den lukker alle sine 114 lavprismarkeder i Danmark. Kæden er blevet solgt til norske Rema 1000, der dog ikke etablerer sig i alle 114 Aldi-butikker. Flere butikker vil blive solgt til anden side.
På Amager vil Aldi-butikkerne på Kastrupvej, Messinavej og på Tingvej blive lavet om til Rema 1000. Det sker i løbet af næste år.
Fortsætter i otte andre lande
Aldi fortsætter med at drive forretning i otte andre, europæiske lande, hvor der tilsyneladende er bedre handel for den tyske butikskæde.
Aldi blev grundlagt som en mindre købmandsforretning i 1913 i den tyske by Essen, beliggende i den vestlige del af Tyskland. I 1962 blev det imidlertid til Aldi- en sammentrækning af familienavnet Albrecht og Diskont, som betyder rabat.
Aldi Danmark åbnede sin første butik i Danmark i 1977 og var den første discountkæde i Danmark.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?