Tre Aldi-butikker bliver til Rema 1000

Det er ikke alle de 114 Aldi-butikker, der bliver til Rema 1000. På Amager er det butikkerne på Kastrupvej, Messinavej og Tingvej, der bliver til Rema 1000

Rema 1000 – tre nye butikker på Amager
Den tyske supermarkedskæde Aldi har meddelt, at den lukker alle sine 114 lavprismarkeder i Danmark. Kæden er blevet solgt til norske Rema 1000, der dog ikke etablerer sig i alle 114 Aldi-butikker. Flere butikker vil blive solgt til anden side.
På Amager vil Aldi-butikkerne på Kastrupvej, Messinavej og på Tingvej blive lavet om til Rema 1000. Det sker i løbet af næste år.
Fortsætter i otte andre lande
Aldi fortsætter med at drive forretning i otte andre, europæiske lande, hvor der tilsyneladende er bedre handel for den tyske butikskæde.
Aldi blev grundlagt som en mindre købmandsforretning i 1913 i den tyske by Essen, beliggende i den vestlige del af Tyskland. I 1962 blev det imidlertid til Aldi- en sammentrækning af familienavnet Albrecht og Diskont, som betyder rabat.
Aldi Danmark åbnede sin første butik i Danmark i 1977 og var den første discountkæde i Danmark.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »