Stemningsfyldte dage i Holmbladsgade

Søndag 18. december inviterer Nathanaels Kirke til stemningsfuld musikgudstjeneste kl. 16 og onsdag 21. december kl. 19.30 til gospelkoncert med kirkens gospelkor.

Deltagerne i De Ni Læsninger.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Nathanaels Kirke inviterer søndag 18. december kl. 16 til en stemningsfuld musikgudstjeneste og onsdag 21. december kl. 19.30 til gospelkoncert med kirkens gospelkor.

Højtlæsning og gospelsang

Ved musikgudstjenesten er der lægsmandslæsning – også kaldet De Ni Læsninger. Der synges også fællessalmer og kirkekoret synger.

Nathanaels Gospelkoret har eksisteret et års tid og det markeres onsdag 21. december kl. ved en julekoncert med smukke gospelsange.  Det er også muligt at synge med på flere fællessange.

Koret består af ca. 35 sangere  og er bl.a. kendt for at vise fantastisk energi og livsglæde.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?