E-boks mig her, e-boks mig dér…

Så kom der digital post igen: Den kommer iøvrigt på de mest mystiske tidspunkter, det offentlige har ikke respekt for privatlivets fred, der sendes post på søn- og helligdage, om aftenen og tidligt om morgenen.

Nå, det kan man leve med, men det, der for alvor irriterer mig er, at der sendes til flere forskellige postkasser. Forleden kom følgende meddelese som SMS:

“DIGITAL POST – region Syddanmark har sendt dig digital post. Log ind og læs den på borger.dk, e-boks,dk eller mit.id.”

Joh, mange tak.

Det digitale brev viste sig at være et spørgeskema vedrørende en nyligt og iøvrigt heldigt, kan jeg glæde læserne med, overstået knæoperation.

Hvorfor denne forespørgsel kom fra Region Syddanmark aner jeg ikke, men jeg besvarede naturligvis høfligt spørgsmålene og sendte spørgeskemaet digitalt retur.

Fred med det: Irritationen opstår ved at de digitale forsendelser sendes til tre forskellige postkasser.

Hvilket geni, der har fundet på det er foreløbigt uvist, men det er fuldstændigt overflødig med tre digitale postkasser. Og det skaber unødig forvirring blandt ældre mennesker og andre, der i forvejen har problemer med at følge den digitale udvikling.

Tilt alt held synes der nu at være politiske interesse for at få bremset dette galimatias. Kravet må være en digital postkasse pr. borger – hvor svært kan det være?

PS: På samme måde er der flere forskellige valgmuligheder, når det gælder digital post fra sundhedsmyndigheder, læge m.m. Jeg har postkasser ved navn “Min SP”, “Min læge”, “Min sundhed”, “Medicinkortet” og hvad ved jeg.

Skrupforvirrende. Lad os se hurtigst muligt at få forenklet det digitale postsystem. Og jeg behøver ikke få en meddelelse herom juleaften eller på andre helligdage. Gerne i samme tidsrum som det, hvor det røde postbud i sin tid leverede posten. Eller er der for meget forlangt?

God weekend

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?