Virksomhed i Dragør hjælper os af med smerter og skader

ERHVERV: Den danske fysioterapeutiske klinik ProTreatment med hovedsæde på A. P. Møllers Alle i Dragør behandler alle fra stjernerne på fodboldlandsholdet til ældre og gigtplagede plejehjemsbeboere. Forleden var der besøg af borgmester og repræsentanter fra Erhvershus Hovedstaden

På besøg i Dragør: Fra venstre forretningsudvikler Kim Meyer-Karlsen fra Erhvervshus Hovedstaden, konsulentchef Flemming Troelsen fra Erhvervshus Hovedstaden, direktør Pia Holm Nielsen fra Dragør Kommune, Borgmester Kenneth Gøtterup, indehaver af Protreatment Thomas Jørgensen og adm. direktør Katrine Joensen fra Erhvervshus Hovedstaden.

 

Stifter og ejer af ProTreatment i Dragør, Thomas Jørgensen og virksomhedens 170 medarbejdere, er på en spændende vækstrejse, hvor målet er at hjælpe så mange danskere som muligt af med smerter fra fysiske skader gennem diagnosticering, behandling og træning. Blandt patienterne er også det danske fodboldlandshold, der har fået behandlet skader af ProTreatment siden 2017.

Forleden fik den spændende virksomhed besøg af Dragørs borgmester i følge med kommunaldirektør samt repræsentanter fra Erhvervshus Hovedstaden.

Etableret i 2006

Fysioterapeutklinikken ProTreatment blev etableret i 2006, da Thomas Jørgensen syntes, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer af fysiske skader med patienten i fokus.

Han valgte Dragør som rammen om hans iværksættereventyr; og det har han aldrig fortrudt. Det fortæller Thomas Jørgensen om, da han en travl formiddag lægger hus til et virksomhedsbesøg med Dragør Kommune og Erhvervshus Hovedstaden, der har sparret med virksomheden om den strategiske udvikling af forretningen. Her får gæsterne en rundvisning i det store træningscenter med forskellige faciliteter som crossfitmaskiner, løbebånd og motionscykler, der bruges af ca. 50 forskellige træningshold om ugen i tidsrummet fra kl. 5.30 til 23.00.

Fra to til 170 medarbejdere

”Siden vi etablerede ProTreatment i 2006 i Dragør, er virksomheden vokset fra to til 170 medarbejdere. I dag har vi 16 filialer fordelt i landet – og flere er på vej,” forklarer Thomas Jørgensen, der fortsætter:

“I de sidste tre år er forretningen vokset med 50 procent i omsætning årligt, og det skal fortsætte i de kommende år. Vi har en ambition om fortsat at ekspandere i hele landet ved blandt andet at inspirere danskerne til at mindske skader og skavanker ved at diagnosticere, behandle og træne kroppen og dens skader effektivt. Vores patienter skal forstå, hvorfor de er kommet til skade, og hvad de kan gøre ved det, så de kan forebygge og sørge for, at de ikke bliver skadet igen”, f, der er uddannet fysioterapeut og stadig arbejder med at behandle skader også for professionelle sportsudøvere.

 Sparring gav pote
ProTreatment har tidligere deltaget i Erhvervshusets “PRO forløb”, hvor virksomheden fik sparring om udvikling af en branding strategi, der resulterede i en ny profil samt hjemmeside:

”Vi er meget tilfredse med den hjælp, vi har fået til at skabe vækst af Erhvervshus Hovedstaden. Det har været gavnligt at få uvildig og professionel sparring af erhvervshusets forretningsudvikler, så vi kunne blive afklarede med, hvilke mål, vi skulle sætte i forhold til visionen om at gøre noget ekstraordinært for danskere med fysiske skader. Forretningsudvikleren var god til at gøre os skarpe på, hvordan vi skulle vokse. Det har også været en fantastisk hjælp, at vi har modtaget kvalificerede henvisninger til professionelle samarbejdspartnere inden for branding og SEO-optimering mv.”, fortæller Thomas Jørgensen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Thomas og viv Nanna – succes i Dragør

Dragørs borgmester Kenneth Gøtterup glæder sig over fremgangen og resultaterne, som ProTreatments har opnået gennem årene. Han håber, at succeshistorien om den lokale virksomheds udvikling vil inspirere andre lokale virksomheder til at tage fat i Erhvervshus Hovedstaden for at få hjælp til forretningsudvikling.

Stolt borgmester

”Som borgmester er jeg stolt over og glad for, at vi her i Dragør Kommune har sådan en spændende og virksomhed som ProTreatment, der har fart på forretningen og lykkes med at bidrage positivt til bedre førlighed, højere livskvalitet og sundhed hos danskere med fysiske skader samt nye arbejdspladser ikke bare her i kommunen men også i andre dele af landet. Det er en imponerende vækstrejse, og besøget sætter en del tanker i gang om, hvorvidt vi på sundhedsområdet kan være bedre til at indgå et offentligt/privat partnerskab. Det skal dyrkes mere i de kommende måneder”, siger borgmester Kenneth Gøtterup og tilføjer:

”Jeg vil også se frem til at styrke det gode samarbejde med Erhvervshuset om erhvervsfremmeindsatsen i Dragør Kommune. Der bør være mange flere virksomheder, som nyder godt at den specialiserede vejledning, viden og støttemuligheder, som Erhvervshuset byder på”, lyder det fra borgmesteren.

Takker Dragør

Adm. direktør Katrine Joensen fra Erhvervshus Hovedstaden glæder sig over ProTreatments fremgang og takker Dragør Kommune for den støtte, der gør Erhvervshus Hovedstadens sparring med det lokale erhvervsliv muligt.

”Vi er meget glade for at kunne bidrage til strategi- og vækstrejsen hos ProTreatment. De flotte resultater er så fuldt fortjent. Thomas Jørgensen er en inspirerende ildsjæl med langsigtede visioner om sammenhængende fysioterapeutiske tilbud til så mange som muligt. Det bliver spændende at følge ProTreatments udvikling”, udtaler Katrine Joensen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?