Madonna giver ekstrakoncert i Royal Arena

Fredag 27. januar kl. 10 begynder billetsalget til verdensstjernen Madonnas ekstrakoncert torsdag 26. oktober i Royal Arena i Ørestaden

Madonna – ekstrakoncert I Royal Arena

Billetsalget til ekstrakoncerten med verdensstjernen Madonna torsdag 26. oktober i Royal Arena begynder på fredag 27. januar kl. 10.

Madonna tager på jubilæumsturné fra juli og til og med 1. december, hvor hun vil synge sine store hits fra de sidste fire årtier.

“Jeg glæder mig til at give mine fans det show, de har ventet på,” siger Madonna.

Jubilæumskoncert i Ørestaden

Koncerten i Royal Arena i Ørestaden er en del af Madonnas ”The Celebration Tour”. Selve verdensturneen starter i Nordamerika lørdag 15. juli i Rogers Arena i Vancouver i Canada. Derefter synger verdensstjernen i Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles og i efteråret går turen til Europa, herunder Ørestaden.

Jubilæumsturne på video

Tidligere i januar offentliggjorde Madonna turneen med en video på YouTube, der hentyder til filmen “Truth or Dare”, som hun selv spillede med i. I videoen ses blandt andet gæstestjernerne Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter og Eric Andre. Videoen slutter med komikeren Amy Schumer, der udfordrer den globale superstjerne til at tage på turné og fremføre sine fire årtiers megahits.

Stor efterspørgsel

Madonna holder to koncerter i Royal Arena – onsdag 25. oktober og torsdag 26. oktober Der var stor efterspørgsel til koncerten onsdag 25. oktober, og der er også allerede helt udsolgt. Derfor annoncerede Madonna, at hun holder endnu en koncert i Royal Arena.

Madonnas mange hits

The Celebration Tour tager tilhørerne med på Madonnas kunstneriske rejse gennem fire årtier og hædrer byen New York, hvor hendes musikalske karriere begyndte.

Med på turnéen er også den amerikanske dragqueen Caldwell Tidicue

Bedst sælgende sangerinde

64-årige Madonna, født Madonna Louise Ciccone, er ifølge den amerikanske pladebranche den bedst sælgende kvindelige solo-turnékunstner i historien. Hendes debutplade ”Madonna” fra 1983 solgte over otte mio. på verdensplan. Hun modtog sin første Grammy i 1992 for bedste musikvideo.

Madonna hun har også medvirket i flere film, herunder “Desperately seeking Susan” og havde hovedrollen i filmatiseringen af “Evita” – musicalen om den argentinske præsidentfrue Eva Peron.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?