Børnemusikfestival i Kulturhuset

Amager Børnemusikfestival byder på en koncert med sangerinden Dopha søndag 12. februar kl. 19 i Kulturhuset Islands Brygge

Dopha – i Kulturhuset på Islands Brygge

 

Af Lene Dam Jørgensen

Søndag 12. februar fra kl. 19 inviterer Kulturhuset Islands Brygge på Islands Brygge 18 til poprock-koncert i Koncertsalen med sangerinden Dopha. Det bliver et show, der er fyldt med dansevenlige ballader.

Få dansefødderne i gang

Dopha og hendes band spiller et mix af rørende ballader fyldt med legende melodier, der får dansefødderne i gang. Hun har et råt og rocket lydbillede, der går i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal.

Danmarks nye verdensnavn

Dopha bliver kaldt Danmarks nye verdensnavn, og har markeret sig som et af de mest spændende nye livenavne herhjemme.

Sidste sommer spillede Dopha en koncert på Roskilde Festival, som Soundvenue gav 5 stjerner. Hun har sunget tit titelsang til DR Ultra-serien Mabinooz og hendes pop-rocksange har hittet både i radioen, og når hun har spillet live på f.eks. Roskilde Festival.

Amager Børnemusikfestival: 

Koncerten er en del af årets Børnemusikfestival på Amager, og den byder på dansevenlig reggae, pophits, børnerave, klassisk musik og jazzbaskere for børn i alle aldre .

Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Ørestad Bibliotek, Bibliotekshuset, Kulturhuset Islands Brygge, Kulturpiloterne og Teater ZeBU

Det koster 100 kroner at høre koncerten, og billet skal købes på Kulturhuset Islands Brygges hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?