Formiddagshøjskole i Dragør

Torsdag 23. februar kl. 10 inviterer Dragør Kirke til formiddagshøjskole om de danske kirker i udlandet, hvor udlandsprovst Selma Ravn fortæller.

Selma Ravn – til Dragør

 

Dragør Kirke på Kirkevej 170 inviterer torsdag 23. februar fra kl. 10 til formiddagshøjskole om de danske kirker i udlandet, hvor udlandsprovst Selma Ravn fortæller.

Selma Ravn fortæller ved formiddagshøjskolen om sine år som dansk præst i Paris, om værdien af at have kirker ude i verden, om små danske oaser og holdepunkter af kirkelig, kulturel og social karakter.

Om Selma Ravn

Selma Ravn er cand.theol. fra Københavns Universitet og var præst i Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, inden hun tog til Paris for at være udlandspræst. I 2020 blev hun udlandsprovst og leder af Danske Sømands- og Udlandskirker.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?