Nye P-zoner i Tårnby og Kastrup er trådt i kraft

De nye parkeringszoner Kastrup og Tårnby Station er nu i kraft. Kommunen er i fuld gang med at sætte skilte op, der skal øge synligheden i bybilledet.

Så er der betalings-P i Tårnby og Kastrup.

 

Arbejdet med at sætte parkeringsautomater er i fuldt sving i både Tårnby og Kastrup. Indtil de fungerer, er man henvist til foreløbigt at benytte to app-løsninger til at betale for parkering på offentlige veje, EasyPark og ParkPark betalingsapps.

Der er tre-timers tidsbegrænsning på private fællesveje og betalingsparkering på offentlige veje. Det er de overordnede regler, når parkeringszonerne Kastrup og Tårnby Station nu er trådt  i kraft. Oplysningskilte med områdekode og kort over betalingsveje vil blive sat op på P-info skiltene i betalingszonerne i løbet af kort tid.

Automaterne til betaling er også på vej, men forsinkede som følge af forlænget behandlingstid hos Radius, der skal sørge for strøm til automaterne.

Mange ringer

Ønsker man at søge om en beboer- eller erhvervslicens til en zone, eller har man spørgsmål til ordningen, kan man læse mere på Tårnby Kommunes hjemmeside.

“Vi er opmærksomme på, at de nye regler kræver tilvænning. Derfor får vi i øjeblikket også mange henvendelser om ordningen på telefonen. Vi forsøger at besvare dem alle så hurtigt, vi kan. Kommer man kun igennem til telefonsvareren, kan man lægge en besked og vil blive ringet op.

Seneste artikler

 

Fik du læst?