En aften med Benjamin Koppel

Benjamin Koppel fortæller mandag 13. marts om sin anmelderroste roman “Annas sang”, der er en sand historie om kærlighed, skæbne og musik.

Benjamin Koppel

 

Af Lene Dam Jørgensen

Mandag 13. marts kl. 19 fortæller Benjamin Koppel i Sundby Bibliotek i Jemtelandsgade om sin første roman ”Annas sang”, der er en sand historie om hans tante Annas svære og dramatiske liv.

Romanen begynder i 1930’ernes København og handler om Hannah, der vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman.

Hannah drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde. I det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne dog alt. Og det bliver op til Hannah, at redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

Pligtens pris

Annas sang er en medrivende og dramatisk kvinde- og slægtshistorie om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed.

Benjamin Koppel er saxofonist, komponist og forfatter. Han har udgivet en flere plader og har også spillet med en flere kendte navne i udlandet. Ud over musikken udgav Benjamin Koppel i 2011 bogen ”Ud af musikken” sammen med Casper Rongsted, hvori han fortæller om sine erfaringer lære, præstere og kreere i musikkens verden.  I maj 2022 udgav Benjamin Koppel så sin første og meget anmelderroste roman “Annas sang”.

Interesserede skal købe billet på Københavns Kommunebibliotekers hjemmeside, og det koster 80 kroner at høre foredraget.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?