Skraldefestival i Filipsparken

Årets skraldefestival finder sted tirsdag 21. marts på den bemandede legeplads Elba i Filipsparken, og den fortsætter 23. marts på Remiseparkens legepladser

Kom og lav dit eget musikinstrument, lyder opfordringen.

Af Lene Dam Jørgensen

Tirsdag 21. marts fra kl. 15 til 17 finder årets Skraldefestival sted på den bemandede legeplads Elba i Filipsparken i Parmagade 45 for børn og deres voksne.

Fra kl. 15 til kl. 16 er der en dyst om at få flest rigtige i en skraldequiz med Miljøpunkt Amager på programmet. Det er også muligt at lave krydderiglas, dåser og meget andet med Økobandet.

Fra kl. 15 til 17 kan børnene udfordre deres venner og forældre i sorteringsleg med Miljøpunkt Amager. De kan også lave deres eget drømmehav med Naja Le Wennerfeldt. Fra kl. 16.10 til 16.30 er det så muligt at spille med skraldeinstrumenter  – og det slutter med en koncert med Økokobandet.

Der vil være lækre, veltilberedte varme drikke og lidt til den søde tand til både børn og voksne.

Endnu et arrangement
De interesserede, der ikke har mulighed for at deltage den tirsdag 21. marts, har mulighed for at komme til endnu arrangement torsdag 23. marts fra kl. 14.30 til 16.30. Der er så ved Remiseparkens Legepladser på Peder Lykkesvej 71-73.

Det er muligt at låne affaldsgrej til at samle affald i parkerne på Elba Legeplads og Remiseparkens Legeplads.

Affald skal i skraldespanden
Gennem skraldefestivalen sættes der fokus på, hvorfor det er vigtigt, at alle sørger for, at affaldet kommer i skraldespanden og ikke i naturen eller havet. Der ses også på affald som en ressource, der kan bruges igen og igen.

Skraldefestivalen er et samarbejde mellem Green Team, Miljøpunkt Amager, Områdefornyelsen Sundby, Legepladsen Elba og Remiseparkens Legeplads.

Seneste artikler

 

Fik du læst?