60 års fødselsdag

Direktør og kommunikationsrådgiver Susanne Lindø Grønbech, Dragør, fylder 60 års dag,  lørdag 1. april. Hun kan hun kigge tilbage på mere end 30 år med kommunikation og PR.

Susanne Lindø Grønbech – 60 år.

Direktør for Grønbech PR og kommunikation Susanne Lindø Grønbech fylder 60 år i dag, 1. april.

Det startede ellers med, at hun tog turen fra barndomsbyen Hobro til København for at uddanne sig som agronom på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Men den professionelle kommunikation blev det frø, der spirede, og dermed blev omdrejningspunktet for Susanne Lindø Grønbechs arbejdsliv.

Efter endt uddannelse i 1989 søgte hun mod sin naturlige interesse for virksomhedskommunikation, som på daværende tidspunkt var et spirende arbejdsområde. Hun har løbende uddannet sig i strategisk kommunikation på blandt andet Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole, DMJX.

Rejste til hovedstaden
Med base i Aarhus blev Susanne Lindø Grønbech først kommunikationsrådgiver hos energiselskabet Midtkraft og senere informationschef hos OK og kommunikationschef hos Aarsleff.

I 2002 rejste Susanne Lindø Grønbech til hovedstaden, hvor hun bl.a. var kommunikationschef hos ejendomsselskabet Keops, indtil hun i efteråret 2007 stiftede Grønbech PR og Kommunikation. Hun driver fortsat kommunikationsbureauet i dag.

Gode historier
Grønbech PR og Kommunikation har med årene udviklet sig til specialistvirksomhedernes betroede sparringspartner med fokus på PR og storytelling. I alle årene har kernen i kommunikationsbureauets arbejde været at finde og formidle de gode historier, som hjælper virksomhederne med at tiltrække kunder og medarbejdere.

I dag beskæftiger Grønbech PR og Kommunikation seks medarbejdere og en række konsulenter inden for østdanske virksomheders PR, storytelling og markedsføring fra kontoret på A.P. Møllers Allé i Dragør samt et kontor i Horsens til glæde for de mange jyske og fynske kunder.

Lokalt engageret 
Gennem mange år har Susanne Lindø Grønbech engageret sig i Dragørs erhvervs- og kulturliv. Hun har bl.a. været med til at stifte Dragør Erhverv og er medlem i Dragør Rotary Klub. Hun er formand for Dragør Revyen, hvor hun også forsøger sig med humoristiske tekster til forestillingen.

Er sejler
Susanne Lindø Grønbech er sejler, har yachtskippereksamen og har sin daglige gang på Dragør Havn. Tidligere har hun tilbragt mange sommerferier i danske, svenske, tyske og polske farvande i den sejlbåd, som i dag er erstattet af en motorbåd.

Fødselsdagen bliver fejret på ferie sammen med familien.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?