Skæg og ballade i påsken

I påskeferien er der FerieCamp for børn og unge på Vestamager og Østamager. Her får de sjove, udfordrende og lærerige oplevelser. 

Kom og vær med til aktiviteter, når der er FerieCamp

 

Af Lene Dam Jørgensen

Påsken nærmer sig og fra mandag 3. til fredag 7. april er der FerieCamps på Amager med et væld af spændende og sjove aktiviteter for børn og unge fra tre til sytten år. Der er alt fra idræt, hip hop, boldspil og kreative værksteder på programmet i påsken.

På Østamager inviterer Børnekulturhuset Ama’r på Øresundsvej 8B til FerieCamp fra kl. 10 til 15. Ugenbyder på sjove, udfordrende og lærerige kreative oplevelser. Der er tre værksteder, hvor børn og unge bl.a. kan designe og fremstille deres egne smykker, tasker og tøj eller lære hip hop moves.

FerieCamp på Vestamager
Mills Club og Fritidscenter Midt inviterer i påskeferien til FerieCamp fra kl. 10 til 16 i Remiseparken på Peder Lykkes Vej 71 ved Idrætscontaineren. Her er der aktiviteter som løbehjul, boldspil eller kreativt værksted.

Gratis at deltage
Det er gratis at deltage på alle FerieCamps.

Det anbefales selv at have madpakke og drikkedunk med. Børn og unge skal have tøj med eller på, som passer til aktiviteterne, og have et telefonnummer til en forælder eller værge med.

 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?