Dragør samlede mad til hjemløse

Lions Dragør har igen i år samlet mad ind til hjemløse. Takket være kunderne i Netto og Føtex i Dragør blev der fyldt 10 indkøbsvogne. Føtex valgte også at donere madvarer.

Lions Dragør samlede madvarer ind til hjemløse.

Også i år viste Dragør hjerterum, da Lions Dragør samlede madvarer ind til forskellige steder for hjemløse.

Lions Dragør stod igen i år ved Føtex Food på Magleby Torv og Netto på Møllevej.

Lions fortæller, at da kunderne lørdag 1. april gik ind i Føtex på Magleby Torv eller Netto på Møllevej fik de en ”ønskeliste” med. Det var lister med ønsker, som Lions Dragør på forhånd havde fået fra de to væresteder. Kunderne kunne så købe det og lægge noget i indkøbsvognene.

Efter nogle timer var der blevet samlet 10 fyldte indkøbsvogne.  Alt blev fordelt mellem Hugs & Food og Mændenes Hjem .

Føtex donerede

”I forbindelse med vores mad indsamling tilbød Føtex at donere de fødevarer, der ikke ville kunne holde sig i butikken over påskedagene og dermed ikke kunne sælges efter påske.  Vi sagde naturligvis straks ja tak og hentede de mange gode sager ad to omgange – onsdag og lørdag.

Madvarerne gik til forskellige steder for hjemløse:  “Hugs and Food” og Dannerhuset i Nansensgade samt  “Mændenes Hjem” i Valby og Café Grace på Åboulevarden.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »