Sidste skoledag med vandkamp og udklædning

SIDSTE SKOLEDAG: Niende og tiende klasse havde i dag sidste skoledag og det blev fejret med udklædning, vandkampe og karameller – og traditionen tro var eleverne klædt ud

Siste skoledag på Skelgårdsskolen

Forleden fejrede alle de elever, der går i niende og tiende klasse på Amagers skoler sidste skoledag. Det er traditionelt en festdag, da den markerer afslutningen på skoleåret: Afgangseleverne er udklædte, taskerne er fyldt med karameller og vandpistoler, for karamelkastning og vandkampe er indbegrebet af at sige farvel til grundskolen.

Sjov inden alvoren
Flere skoler arrangerer også fodboldkampe, hvor eleverne dyster mod lærerne. Det er også dagen, hvor eleverne optræder på slap line, laver underholdning og holder takketaler for deres lærere.

Nu begynder så læseferien. Der er flere eksaminer forude.

Desværre blev sidste skoledag skæmmet på flere skoler andre stedet i landet. Ondskabsfulde påfund som at putte små glasskår i karamellerne til mindre elever fik en enkelt skole til helt at aflyse festen og andre til at forkorte den væsentligt. Sagerne undersøges nu af politiet.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »