Ulvetime i den grønne kirke

PLANTEDAG: Torsdag 25. maj er der Ulvetime i Korsvejskirken. Det er et månedligt familiearrangement for hele familien, og denne gang kan børn og voksne så og plante i Korsvejskirkens lille kirkehave.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Medarbejdere og frivillige i Korsvejskirken på Sirgræsvej 81 inviterer torsdag 25. maj  fra kl. 16.30 til 18.30 til den populære Ulvetime. Denne gang kan børn og deres voksne hjælpe med at så og plante i kirkehaven. Senere fortæller sognepræst Julie Aaboe i Korsvejskirken i forbindelse med en børnevenlig gudstjeneste. Ulvetimen er for børn fra to til ni år og deres voksne. Ældre søskende er også velkomne.

Grøn kirke
Korsvejskirken er en såkaldt “Grøn kirke”, der laver tiltag, som gavner den grønne omstilling. Et af initiativerne er, at børnefamilier hvert år i maj inviteres til at være med til at så og plante i Korsvejskirkens lille kirkehave, hvor der blandt andet dyrkes kartofler, løg, tomater og krydderurter som mynte og purløg.

Der serveres efter børnegudstjenesten frisklavet, varm aftensmad, hvor der er tænkt på, hvad børn kan lide.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?