Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

 

Fantastisk familievilla nær Amager Strand – mulighed for 2 generationer under samme tag

Velkommen til Italiensvej 30 – en helt igennem fantastisk familievilla med plads til den store familie eller til flere generationer. Vi befinder os i det attraktive Ita­li­ens­vej­kvar­ter med kort afstand til Amager Strandpark samt metroen – det tager kun 7-8 minutter at gå dertil. Samtidig har man gode skoler, institutioner samt ind­købs­mu­lig­he­der i umiddelbar nærhed. Placeringen her møder dermed den moderne og travle families ønsker til hverdagen når familie og arbejde skal balanceres.

Denne imposante villa er opført i 1901 og kan byde på hele 226 m2 bolig samt 83 m2 kælder. Huset er løbende renoveret og nuværende ejere har blandt andet sørget for tagudskiftning, ombygning af 2. salen, sammenlægning af køkkener/stuer i de to lejligheder samt badeværelser i deres ejerperiode.

Boligdelen byder på en separat lejlighed i stueplan som indeholder entré, stort soveværelse, hyggelig opholdsstue, fantastisk lyst køkken/alrum samt lækkert nyere badeværelse. Fra alrummet er der udgang til den skønneste sydvendte træterrasse med videre nedgang til haven. Haven er nem og overskuelig men har alligevel en god størrelse med plads til ungernes trampolin samt boldspil og anden leg.

1. + 2. salen er en større sammenhængende lejlighed og byder på entré, stort badeværelse, stort arbejdsværelse, lys opholdsstue samt endnu lysere og lækkert stort køkken/alrum med udgang til hyggelig altan med fantastisk kig til haven og villakvarteret bag ejendommen. Øverst oppe finder man et helt igennem skønt og meget stort rum der i dag benyttes som soveværelse. Heroppe er der loft til kip, store vinduer i tagfladen med et voldsomt godt lys til følge, mange indbyggede skabe og i det hele taget bare enormt god plads. Der vil derfor også kunne etableres to separate værelser heroppe hvis behovet for flere værelser er til stede.

I kælderen finder man flere gode rum herunder vaskerum og fyrrum og generelt bare fin plads til opbevaring.

Det her er et virkelig spændende hus med uanede muligheder afhængig af jeres behov i familien og dette sammenholdt med den fine beliggenhed nær stranden og metrolinjen bør få jer forbi til et af vores åbne huse eller til en personlig fremvisning.

Vi glæder os til at møde jer her på Italiensvej 30 – velkommen til.

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 22300 København S
Tlf. 32 55 00 01