Fra bank til håndværk

BUTIKSLIV: Silvan slog forleden dørene op for en ny butik på Amagerbrogade 25 i den gamle Amagerbank. Banken er i dag med søm, skruer, maling og blomster.

Silvans nye lokaliteter på Amagerbrogade

 Af Lene Dam Jørgensen

 Forleden slog Silvan dørene op til en ny citybutik på 700 kvadratmeter på Amagerbrogade 25. Her er der ekstra fokus på, at det skal være nemt og bekvemt for amagerkanerne at komme i gang med hjemmets projekter.

 En ny tid
Den bevaringsværdige bygning på Amagerbrogade 25, som tidligere husede Amagerbanken, er nu fyldt med søm, skruer, maling og blomster.

Den nye butik på Amagerbrogade er en af Silvans i alt fem citybutikker, der findes i og omkring landets største byer. Her er der ekstra stort fokus på, at det skal være så nemt og bekvemt som muligt at købe ind til projekterne i hjemmet, og ifølge Silvans adm. direktør Klaus Dolmer er konceptet blevet taget ualmindeligt godt imod.

Pakkeshop
”Det skal være nemt at kaste sig ud i gør-det-selv projekter i hjemmet – også når man bor på i byen. I den nye Silvan på Amagerbrogade kan vores kunder få en moderne byggemarkedsoplevelse centralt i byen.”siger Klaus Dolmer.

I den nye Silvan kan der blandt andet købes skåret træ i specialmål i butikkens savværk eller der kan lejes værktøj. Der kan også hentes pakker i pakkeshoppen, og det er også muligt at få kopieret en nøgle.

Silvan udvider
”Vi er godt i gang med at etablere flere butikker særligt ved de større danske byer, og hver gang vi slår dørene op til en ny citybutik, bliver vi virkelig imponerede over, hvor godt folk tager imod os. Vi har arbejdet benhårdt for at skabe et flot og inspirerende resultat, og derfor har vi også glædet os enormt meget til at byde folk velkommen i den nye butik på Amagerbrogade.” siger Klaus Dolmer.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?