Vind billetter til dansk filmpremiere

LYNKONKURRENCE: Fem heldige læsere kan vinde hver to billetter til filmpremieren på den danske film “Victor mod verden” med danske stjerneskuespillere på onsdag i Imperial

“Victor mod verden – ny dansk komedie med stjernebesætning.

 

Nu kan  fem filmglade læsere vinde hver to billetter til premieren på en ny dansk film, komedien “Victor mod verden”. Filmen er produceret af Hyæne Film, der allerede har gjort sig bemærket og vundet flere priser for fremragende filmproduktion, bl.a. “Hvor kragerne vender”

Nu er en ny komedie på vej: Produktionen har allerede nu en duft af succes med stjerneskuespillere som Kurt Ravn, Bodil Jørgensen, Niclas Bro og Rosalinde Mynster blandt de medvirkende.

Den nye komedie produceres af den bornholmske duo Robin Hounisen og Daniel Mühlendorph. Filmen er instrueret af den debuterende instruktør Christian Arhoff og skrevet af ham og Ulaa Salim.

Filmen er optaget i København og på Bornholm og har biografpremiere onsdag 2. august kl. 21.30 i Imperial i København. (Dørene åbnede kl. 20.45)

Ved en premiereforestilling er der gjort lidt ekstra ud af det: Lidt lækkert til ganen og lidt drikkelse hører med, ligesom nogle af skuespillerne og andre medvirkende også dukker op.

KONKURRENCEN
Nu kan fem læsere af Amagernyt.dk vinde hver to billetter til premieren.

Svar på nedenstående spørgsmål og send svaret senest lørdag 29. juli kl. 12.

SPØRGSMÅL:
Hvem har produceret “Victor mod verden”?

Saga Film?

Hyæne Film?

Send dit svar til redaktionen@amagernyt.dk med dit navn, by og mobiltelefon. Vinderne får tilsendt billetter pr. mail direkte.

Hjertevarm komedie
“Victor mod verden” er en hjertevarm komedie om 30-årige Viktor Leth, der har boet alene hele sit liv med sin mor, der er bange for alt. Viktor har levet sit liv gennem gamle danske film og ved absolut intet om virkeligheden.

Men da moren dør, overlades Viktor til sig selv. Han finder ud af at hans far, Charlie, stadig lever, og han beslutter sig for at opsøge ham i København. Viktor tror at hans far er jazzmusiker, men Charlie viser sig i stedet at være forsikringsmand i et stort, skrantende forsikringsselskab. Viktor viser sig dog at have et kæmpe talent for forsikringer på grund af sin mors store frygt, og Charlie forsøger at bruge Viktor til at redde hele selskabet.

Far og søn
Nicolai Jørgensen har med rollen som Viktor sin første hovedrolle i en spillefilm. Han blev udannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2018 og betragtes som én af sin generations største talenter. Han har haft hovedroller i flere afgangsfilm fra Den Danske Filmskole og har bl.a. fået flotte anmeldelser fra sine præstationer på de skrå brædder i Revisoren på Nørrebro Teater og Jean de France på Grønnegårds Teatret. Lige nu er han Reumert-nomineret for sin præstation i Jean de France, og i efteråret modtog han den prestigefyldte skuespillerpris Ove Sprogøe Prisen.

Overfor ham ses Nicolas Bro som hans far, forsikringsmanden Charlie med en hemmelig jazzmusiker-drøm. Nicolas Bro har haft adskillige hovedroller på film, teater og tv gennem mere end 20 år. Senest har han haft stor succes i Anders Thomas Jensens Retfærdighedens Ryttere og er til efteråret også aktuel i hovedrollen i Christian Lollikes komedie Kagefabrikken.

Stort talent
I rollen som den klodsede kontormedarbejder Josefine, der får øje på Viktor, ses det nye stortalent Anna Bruus Christensen, mens Rosalinde Mynster spiller Charlies indebrændte assistent Amanda, med rundsave på albuerne. I øvrige roller kan publikum glæde sig til at møde bl.a. Bodil Jørgensen, Kurt Ravn, Thomas W. Gabrielsson, Mikael Berthelsen og Björn Elgerd.

 

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?