Tapas og bøger

FORFATTER-AFTEN: Torsdag 17. august inviterer Kastrup Kirke til en aften, hvor forfatteren Glenn Bach fortæller om sin seneste bog ”Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”. Der bliver også serveret tapas.

Glenn Bach. (Foto Sara Galniati)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 17. august kl. 19 inviterer Kastrup Kirke på Kastruplundgade 5 til en aften med forfatteren Glenn Bach. Han fortæller om sin bog ”Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet” Han fortæller om bl.a. kønsidentitet.

Markant samfundsdebattør
Glenn Bech er psykolog og har med raketfart har etableret sig som forfatter og markant samfundsdebattør med debutromanen ”Farskibet” og er aktuel med sit slagkraftige klassekampsmanifest ”Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”. Han har modtaget flere priser, herunder Karen Blixenprisen i 2022 for “Årets Roman.”

Tapas og samtale
Hele arrangementet foregår i kirkerummet, hvor der dækkes op til lidt tapas, et glas og ikke mindst en samtale med Glenn Bech.

Selve foredraget er bare en af foredragsaftenerne ”Tapas i store rum”. På disse aftener vendes livets store spørgsmål, etiske problemstillinger og dilemmaer.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?