Så blev det første skoledag…

SKOLEN: Forleden havde børnene i børnehaveklasserne deres allerførste skoledag på Kastrupgårdsskolen. En dag med spænding og forventninger hos de helt unge skoleelever.

Forleden var det første skoledag for mange børn

 

Børnene i børnehaveklasserne havde forleden deres allerførste skoledag. De har nu 10 år med nye klassekammerater, fællesskab og læring foran sig

For de små elever er det helt naturligt at have sommerfugle i maven ved tanken om alt det nye og det ukendte. Det var også meget spændte elever og stolte forældre, der mødte op på Kastrupgårdsskolen på Blåklokkevej og ventede på at klokken blev ni. Da kom indskolingsleder Gitte Sander Holm og bød alle de nye velkommen til den danske folkeskole.

Dagens hovedpersoner
Børnehaveklassebørnene fik med det samme besked om, at de skulle op at stå på stolene, så ingen var i tvivl om, hvem der var dagens hovedpersoner. Herfra fik børnene vinket rundt til deres nye pædagoger og lærere.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?