Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Spændende og stor etplansvilla i det engelske kvarter

Hermed har vi fornøjelsen af, at præsentere denne rummelige og velindrettede etplansvilla beliggende i det engelske kvarter. Huset er oprindelig opført i 1956 men er løbende renoveret og vedligeholdt igennem årene. Huset er beliggende på en skøn stille grund på 602 m² hvor den primære del af haven i forhold til husets placering er helt korrekt orienteret mod syd med masser af sol til følge.

Beliggenheden her er optimal i forhold til det meste; her er kort vej til metroen ved Bella Centret, Ørestad, Fields, Fælleden, indkøb på Englandsvej samt ikke mindst hurtig adgang til City eller mo­tor­vejs­net­tet enten ved Tårnby Torv eller via Vejlands Allé – og dette endda uden at gå på kompromis med vil­lakvar­te­rets dyder såsom ro, stille veje hvor ungerne kan lege og godt naboskab.

Huset byder på 157 m² spændende indretning og med mange muligheder for den større familie. Via hoveddøren kommer man ind i entréen der er i direkte forbindelse til det store alrum. Det er med til at give huset noget kant der gør, at det adskiller sig fra et traditionelt etplanshus. I det åbne miljø her lægger man straks mærke til, at der er godt med lys og luft idet der er loft til kip og med ovenlysvindue i tagfladen. Her er der også i dag etableret spisestue idet køkkenet støder lige op til dette store rum. Til venstre for entréen gives der adgang til bryggers med videre adgang til garagen. Således kan man køre bilen ind og komme tørskoet indenfor med varerne når det regner. Ligefremme for entréen går der trappe op til stort pulterrum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der – det kunne f.eks. være et hjemmekontor. Rummet er ikke godkendt til beboelse men byder alligevel på nogle fine udnyttede m².

Huset kan prale af, at have hele 4 gode værelser hvoraf det største af dem har adgang til husets store badeværelse med både spa med bruser samt separat brusehjørne med rainshower. Herudover er der også yderligere et toiletrum. Sidst men ikke mindst får man stor og lys opholdsstue og her er ligeledes loft til kip med en super rumfornemmelse til følge. Der er også herfra udgang til den skønne og meget ugenerede have der byder på terrasse og god størrelse græsplæne der opfordrer til leg og boldspil.

Windsorvej 32 er et spændende og meget specielt hus på den gode måde – her får man nemlig ikke kun det praktiske som ved en almindelig etplansvilla men et hus med kant og masser af m².

Vi glæder os til at fremvise huset for jer her i det engelske kvarter.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01