Flot bronzemedaljer i Polen til Michael fra Tårnby

BRAVO: Efter tre intense konkurrencedage til EuroSkills 2023 i den polske by Gdansk fik karrosseriteknikeren Michael Bolvig Hansen fra Semler Mobility Amager lørdag aften præmieret sin indsats med en flot bronzemedalje.

Michael Bolvig Hansen – flot præstation

22-årige Michael Bolvig Hansen fra Tårnby er blandt Europas bedste karrosseriteknikere. Beviset fik han hængt om halsen i form af en bronzemedalje ved en stor ceremoni i Polsat Plus Arena i Gdansk lørdag aften omgivet af flere hundrede tilskuere fra hele Europa.

Michael stillede op i kategorien Autobody Repair og beviste altså her, at han er en af de bedste til sit fag i Europa.

“Det føltes helt surrealistisk at gå op på scenen. Det var stort,” siger Michael Bolvig Hansen.

“Jeg var lidt overrasket, men jeg havde måske set den komme, at det kunne blive til en trejdeplads. Så både ja og nej,” svarer Michael Bolvig Hansen til spørgsmålet, om han var overrasket over podiepladsen.

Danmark i eliten
Den flotte placering vækker begejstring hos Dansk Metal og DI:

“Vi er både glade og stolte over, at det lykkedes Michael at vinde en bronzemedalje ved EuroSkills. Det viser, at når man tager en erhvervsuddannelse i Danmark, hører man til i den internationale elite, og at en erhvervsuddannelse er fuld af muligheder – i Danmark såvel som i verden, siger Kasper Palm, næstformand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg, og forbundssekretær i Dansk Metal.

Vi er stolte
Formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og underdirektør i DI, Signe Tychsen Philip stemmer i.

“På en dag som i dag er der ingen grænser for, hvor stolte vi er af vores virksomheders og erhvervsskolers uddannelse af dygtige faglærte. Det er et flot resultat, vores unge deltagere har leveret. Et lille land som Danmark har en stor faglært talentmasse, og det har dagens resultater sat en tyk streg under,” lyder det fra Signe Tychsen Philip.

I Herning
Konkurrencerne blev skudt i gang onsdag 6. september og forløb over tre dage med deltagelse af 600 unge håndværkere fra 32 lande fordelt på 43 konkurrencer.

Det er i år ottende gang, at EuroSkills afholdes, og konkurrencen er den største i Europa indenfor erhvervsuddannelser. Når der næste gang er EuroSkills i 2025, er det Danmark og MCH Messecenter Herning, der er værter.

Seneste artikler

 

Fik du læst?