Virksomhed med havudsigt

ERHVERV: Produktionsvirksomhed med havudsigt. Sådan en findes der i Tårnby

Allan S. Andersen og Kristian Kassow

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen og kommunaldirektør Lars Rich var forleden på besøg hos Kassow Robots A/S. Virksomheden producerer robotarme og flyttede ind i de flotte omgivelser nær Den Blå Planet og med udsigten over Øresund i starten af 2022.

Robotarmene fra Kassow Robots A/S er syv-aksede kollaborative robotter. Robotarmen kan bruges i mange typer af produktion, hvor der er behov for automatisering, løft og gentagelige processer. Det kan være i tekstilbranchen, medicinalindustrien, og mange andre brancher, hvor man har automatiserede produktioner.

Viste rundt
For med hele syv akser, kan robotarmen udføre alsidige bevægelser, og der kan påmonteres mange typer af værktøj, afhængig af, hvad robotten skal udføre.

Det var direktør Kristian Kassow, der tog imod borgmesteren og kommunaldirektøren, og viste rundt i administrationen og montageafdelingen. Her så de blandt andet, hvordan robotterne testes af i en ”burn test” i en uge, hvor man sikrer sig, at alt virker.

Med på jobmesse
Borgmesteren har tidligere mødt virksomheden, da Kassow Robots også har deltaget på Tårnby Kommunes jobmesse. Kristian Kassow startede virksomheden i 2015, og beskrev Kassow Robots A/S som sin robot baby nr. to. Han har tidligere startet og siden solgt virksomheden Universal Robots på Fyn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kassow Robot A/S

Virksomheden beskæftiger omkring 40 personer og blandt medarbejderne er der hele 14-15 forskellige nationalitet. De beskæftiger blandt andet mange forskellige typer af ingeniører og salgsprofiler.

International vækst
Tidligere havde virksomheden til huse på Oliefabriksvej. Med den nye placering har de fået bedre plads, også til at vokse. I april 2022 blev aktiemajoriteten i Kassow Robots købt af den tyske industrigigant Bosch Rexroth. Kassow Robots forventer at dette salg vil betyde vækst og global ekspansion.

Borgmester Allan S. Andersen havde en god dialog med Kristian Kassow og sammen drøftede de blandt andet de mange anvendelsesmuligheder for robotter generelt.

Tæt på lufthavnen
Allan S. Andersen var meget imponeret efter besøget: ”Det er altid spændende at komme på virksomhedsbesøg, for jeg får et unikt indblik i det lokale erhvervsliv. Med Kassow Robots har vi i Tårnby Kommune en produktionsvirksomhed ud over det sædvanlige. Virksomheden ligger smukt med havudsigt, og deres højteknologiske produkter er fascinerende med deres på ydersiden enkle og stilrene design, der inden i rummer mange avancerede finesser.”

Kristian Kassow takkede for interessen for sin virksomhed: ”Det er altid en fornøjelse at vise vores virksomhed frem. For os er det vigtigt at have rammerne til at skabe en attraktiv arbejdsplads, så vi kan skabe de bedste forhold for vores topmotiverede team. For os er det ideelt at være så tæt på lufthavnen, da vi ofte har besøg fra vores internationale partnere.”

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »