Fest og farver i sognegården

UNDERHOLDNING: Forleden var der fest og farver i sognegården i Nathanaels Kirke, da værestedet Drys ind havde inviteret den festlige og underholdende duo Stine & Martin på besøg

Fest og farver i sognegården i Holmbladsgade

Af Lene Dam Jørgensen

Værestedet “Drys Ind” var forleden værter ved en hyggelig og festlig dag i Nathanaels Kirkes sognegård med den festlige og sjove duo Stine & Martin. De bød på sjov underholdning, dans og sang.

Fest og farver
Der var mødt 65 deltagere op til den festlige dag og alle sad og snakkede hyggeligt ved bordene, inden underholdningen gik i gang. Der blev serveret sandwich, kaffe og te, snacks og wienerbrød.

I sognegården kunne der også købes strikvarer, hvilket også var noget af et tilløbsstykke.

Fest og farver
Duoen optrådte i festlige og farverige kostumer og højt humør. Stine optrådte i den ene festlige kjole efter den anden og afslørede, at hun tidligere havde været Bakkesangerinde. Martin i flot og farverigt habit.

De sjove kendte sange
Der blev lavet sjov – også blandt publikum. Og en 85-årig fødselsdag blev fejret med konfetti med Stine og Martin.

Stine og Martin sang mange kendte sange som ”Det var på Frederiksberg og revyhittet ”Livets Gang” oprindeligt fremført af Grethe Sønck og Volmer Sørensen. Den huskes af mange, og Stine og Martin var også klædt ud som Grethe Sønck og Volmer Sørensen som de så ud i revyen.  Den vakte jubel hos publikum.

Stine og Martin har underholdt sammen de sidste 20 år.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »