Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Skøn familievilla med mange muligheder i det helt rette kvarter i Sundbyøster nær skole, strand og metro

 

Vi har nu den helt store fornøjelse, at kunne præsentere jer for denne yderst charmerende og utroligt velbeliggende familievilla i Sundbyøster. Vi befinder os på Formosavej, og ejendommen er beliggende på en fantastisk og stor hjørnegrund på hele 758 m2 (inkl. vejareal). Huset er placeret lige som det skal i forhold til ver­dens­hjør­ne­r­ne. Haven er skøn og fuldstændig ugeneret hele vejen rundt og byder på flere hygge- og solkroge, masser af frugttræer og i det hele taget bare masser af plads til ungernes leg.

Kvarteret er absolut i eliten, når man søger bolig på Østamager og man hører her til Skolen ved Sundet – Amagers måske mest populære folkeskole. Fra adressen er der kun en kort gåtur til skolen og det hele foregår via de rolige villaveje så børnene finder hurtigt selv derhen i trygge rammer. Herudover kan man spadsere til Amager Strand ligesom metroen er i nabolaget.

Det er ingen hemmelighed, at kvarteret står højt på mange familiers ønskeliste, og det forstår vi til fulde, for meget bedre bliver det ikke herude på vores skønne ø.

Huset er en nydelig 1½ plans villa opført i 1927, senere tilbygget i 1973 og byder jer via vindfanget velkommen indenfor. I mødes her af den fine og rummelige entré med trappeløb til 1. salen samt nedgang til kælderen. I finder ældre men velholdt køkken samt to store stuer en suite, hvor man hurtigt kan etablere et ekstra soveværelse da det er lige for, at vælte væg mellem køkken og den anden stue og lave et fantastisk køkken/alrum. Dette lader sig gøre, da man tilbage i starten af 70´erne har bygget til, således at man i dag har yderligere en meget stor stue i niveau med haven hvilket også giver noget kant til huset i forhold til den traditionelle 20/30`er ejendom i kvarteret.

1. salen byder på repos med adgang til mindre værelse, hvor der senere hen er etableret toiletrum og endvidere to store værelser.

I kælderen finder man hele to badeværelser, vaskerum, fyrrum og et disponibelt rum.

Udover at være en charmerende ejendom med masser af muligheder så er dette et af Amagers absolut mest attraktive kvarterer med kort afstand til strand, metro og fantastisk folkeskole.

Vi glæder os til at fremvise huset for dig og din familie – ring til Lars Sørensen på 31159070 for yderligere info eller bestilling af fremvisning.

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01