Kastrup møder Nørrebro hjemme

SPORT: Kastrup er på hjemmebane og Dragør skal Valby Idrætspark – begge hold spiller lørdag

Både Kastrup og Dragør følges af et trofast publikum i serie 1 (Foto: Finn Edvard)

 

Topholdet i serie 1, Kastrup, er favorit inden lørdagens kamp, der spilles hjemme mod Nørrebro FF kl. 14. Kastrup ser dermed ud til at udbygge den klare føring som holdet pt. har og som ligenu i alt fald ser ud til at kunne bringe den tidligere divisionsklub tilbage, i første omgang til Københavnsserien.

Dragør spiller ude
Dragør spiller med i serie 1 og er pt. på en fjerdeplads efter Kastrup, Bispebjerg og HB. Også Dragør spiller lørdag, de gule skal til banerne ved Valby idrætspark og spille kl. 12. Hjemmeholdet kan godt bide fra sig, så Dragør skal noget hurtigere ud af starthullerne end sidste rundes kamp, der blev tabt 3-6 til Kastrup.

På Kløvermarken
To andre Amager-hold er også med i serie 1, men i bunden af rækken. Det er Christiania, der også spiller lørdag, hjemme på Kløvermarken mod Østerbro IF (tidligere ØB). kampen spilles kl. 14.

Endelig spiller ØKF også lørdag hjemme mod et andet af rækkens bedste hold, Bispebjerg. Kampen spilles også på Kløvermarken kl. 14. ØKF står for Øresund Klubfodbold.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »