Så er der punk i Kulturhuset

MUSIK: Bandene Big Mess og Troop Transport giver lørdag 11. november koncert til Klub Soja i Kulturhuset Islands Brygge.

Der er hele to punk band i Kulturhuset lørdag 11. november.

 

Lørdag 11. november kl. 20.30 giver punkbandene Big Mess og Troop Transport koncert til Klub Soja i Kulturhuset Islands Brygge på Islands Brygge 18.

Big Mess er et af Københavns længstlevende og mest alsidige og pålidelige punkbands. Bandet har udgivet tre albums og et par ep’er. Bandet har også etableret sig som et liveband af høj standard.

Udgivet flere singler
Big Mest har udsendt en række singler fra det kommende fjerde album, ”Cleaning up with big Mess” der udkommer senere på måneden på britiske Specialist Subject. Big Mess er klar til at vælte Islands Brygge med både nye og gamle hits lørdag 11. november, hvor også aarhusianske medvirker. Troop Transport spiller med egne ord hurtig og høj rock. Andre vil nok kalde det punkrock.

Eksperimenterende klub
Klub Soja er Islands Brygges eksperimenterende rockklub, hvor det alternative og skæve musikalske udtryk er i højsædet. Klubben holder tre til fire arrangementer, hvor en række spændende og grænsesøgende musikalske navne er på programmet.

Det koster 70 kroner at høre koncerterne. Billetter kan købes på Kulturhuset Islands Brygges hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »