Kalender til fordel for Mødrehjælpens arbejde på Amager

JUL: Madvirksomheden Meyers støtter i år Mødrehjælpens Julehjælp på Amager ved salg af en julekalender. Den kan købes i  Mødrehjælpens butikker på blandt andet Amagerbrogade.

Mette Faber – sælger kalendere til fordel for Mødrehjælpens arbejde på Amager

I 2022 satte Mødrehjælpen rekord ved at hjælpe knap 20.000 udsatte børn og deres forældre med julehjælp, og i år forventer den socialhumanitære organisation mindst lige så mange ansøgere.

Derfor samler Mødrehjælpen i år ind til julehjælp gennem en række aktiviteter, herunder en julekalender, der er udviklet i samarbejde med madvirksomheden Meyers og som sælges i butikken på Amagerbrogade og støtter Mødrehjælpens lokale arbejde på Amager.

 Øget behov for julehjælp
Igennem de seneste år har corona, inflation og energikrise øget behovet for julehjælp markant hos en række socialhumanitære organisationer, og sidste år satte Mødrehjælpen en kedelig rekord.

”Flere og flere børnefamilier har ikke råd til at holde jul for deres børn, og det imødekommer Mødrehjælpen hvert år ved at uddele julehjælp, der både er en økonomisk håndsrækning til julemad og julegaver – og en langsigtet indsats med tilbud om rådgivning og deltagelse i lokale aktiviteter”, fortæller direktør i Mødrehjælpen, Ninna Thomsen.

Salg af julekalendere
I år har Meyers valgt at støtte Mødrehjælpens Julehjælp gennem en række aktiviteter, der både tæller salg af en julekalender i Mødrehjælpens butikker i hele Danmark og salg af mandler til risalamanden gennem catering til julefrokost og juleaften.

”Overskuddet fra salget af julekalenderen går direkte til Mødrehjælpens lokalforening i Amager, og derfor håber vi, at mange får lyst til at købe årets julekalender hos os – både  for at få mulighed for at vinde gode præmier og for at støtte udsatte familier i lokalområdet”,
siger Ninna Thomsen.

Købes i Mødrehjælpens butikker
Julekalenderen koster 100 kr. og kan købes i Mødrehjælpens butikker i hele Danmark allerede nu og så længe lager haves. Kalenderen er en klassisk lågekalender, der gemmer på en række præmier fra Meyers, bl.a. gavekort til restauranter, madkurser, kogebøger m.m.
Alt overskud fra salget af julekalenderen går til den lokalforening, som sælger kalenderen.

Den vigtigste højtid
Hos Meyers er julen den vigtigste højtid på året, og virksomheden holder bl.a. julefrokoster og leverer mad til juleaften fra Holstebro til Helsingør.

”Vi glæder os hvert år til at finde de traditionsrige opskrifter frem, lave mad, dække bord og tænde lys til julesammenkomster i hele landet. Men det er ikke alle, der har mulighed for at skabe de rammer, som de ønsker at give deres familier i julen”, fortæller Claus Meyer og slutter:

”Det ligger os på sinde at hjælpe dér, hvor vi kan. Derfor er vi glade for i år at samarbejde med Mødrehjælpen og – både på landsplan og lokalt – at kunne bidrage til deres gode arbejde med at skabe en jul uden bekymringer for landets mest udsatte børn”.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »