Juleoptog på Amagerbrogade

JUL: Lørdag 25. november traditionen tro juleoptog på Amagerbrogade. Det er et stort tilløbsstykke, og bliver på over en kilometer langt.

Juleoptog på Amagerbrogade. (PR/foto)

Lørdag 25. november kl. 16.05 er der traditionen tro juleoptog på Amagerbrogade. Denne gang er optoget på mere end en kilometer og det forventes igen at blive et stort tilløbsstykke.

Juleoptoget på Amagerbrogade er Danmarks længste. Tidligere har mere end 60.000 tilskuere fundet vej til Amagerbrogade for at se den flotte og farverige parade. Det begynder på hjørnet af Amagerbrogade og Gyldenrisvej, hvorefter festlighederne bevæger sig mod slutdestinationen Christmas Møllers Plads.

Amagerbrogade er julepyntet, så det bliver svært ikke at komme i julestemning. Alt fra julemænd til veteranbiler, nissebørn, tegneseriefigurer og andet godtfolk marcherer forbi.

Honninghjerter og gløgg

Forud for juleoptoget deler Sundby Kirke på Amagerbrogade 71 kl. 15.30 honninghjerter ud til børn på kirkepladsen, og der er også julemusik. Der sælges gløgg med og uden alkohol til fordel for kirkens julehjælp.

Det er også muligt at sætte sig ind i kirken og få varmen inden juleoptoget går i gang.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?