Julesange og æbleskiver

JUL: Tårnbykoret holder lørdag 2. december julekoncert kl. 15.  Efter koncerten er der fællessang og æbleskiver i kirkens konfirmandstuer.

Der er både julesange og æbleskiver på programmet i Tårnby Kirke. (Foto: Arla)

Lørdag 2. december kl. 15 holder Tårnbykoret julekoncert i Tårnby Kirke på Englandsvej 332.  Tårnbykoret synger de kendte og smukke julesange som “Glade jul”, “Carols of the bell”, “We need a little Christmas”, “Let it snow”, “Rudolf med den røde tud” og “Dejlig er jorden”.

Tårnbykoret dirigeres af organist Michael Due, og pianist Rasmus Sørensen spiller til de dejlige julemelodier.

Internationalt navn
Michael Due er korets dirigent og organist ved Simon Peters Kirke. Han har været orgelsolist i ind- og udland, har sat musik til en del sangtekster og skrevet musik til radioteatret. Michael Due har været assistent igennem 15 år i Det Kgl. Teaters Operakor og været meget benyttet som pianist til sangere og skuespillere. Han har været sanger og organist ved forskellige københavnske kirker og blandt andet lærer ved Sjælland Kirkemusikskole.

Pianisten Rasmus Sørensen flyttede til New York i 2018. Han er et anerkendt navn internationalt for sin tilgængelige, men også nyskabende lyd – både som musiker og komponist.

Efter koncerten er der æbleskiver og fællessang i konfirmandstuerne med sognepræst Laila Bomose og organist Peter Møllerhøj. 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?