Juekoncert med unge sangere

JUL: Vokalensemblet Gaudium holder julekoncert tirsdag 12. december i Solvang Kirke.

Vokalensemblet – julekoncert

 

Tirsdag 12. december kl.19.00, synger Vokalensemblet Gaudium julen ind i Solvang Kirke på Remisevej 10.

Aftenens program byder på smuk julemusik af komponister som Tavener, Alfvén og Nordqvist. Desuden har ensemblet i denne sæson givet sig i kast med renæssancens legende polyfoni, flerstemmig musik, hvor stemmerne er udformet som selvstændige melodilinjer, der sekundært harmonerer med hinanden. og synger til koncerten også musik af renæssancemestrene Byrd, Bennet og Tallis.

Vokalensemblet Gaudium er et klassisk blandet kor under ledelse af Gustav Lundgaard Seistrup og består primært af unge sangere.

Musikstuderende

Sangerne er en blanding af musikstuderende og erfarne kor-entusiaster. I et givtigt samspil mellem sangere og dirigent har koret, siden oprettelsen i 2021, bestået som et sted, hvor sang kan deles på højt niveau. Der er et godt socialt fællesskab og kærlighed til klassisk kormusik.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?