Det handler om chokolade

GASTRONOMI: Chokolatier Rasmus Bo Bojesen besøger Dragør Rotary Klub – og han har smagsprøver med…

Rasmus Bo Bojesen – ekspert i chokolade

Rasmus Bo Bojesen er en anerkendt dansk chocolatier og grundlæggeren af mærket Oialla chokolade. Han har en lang historie inden for gastronomi og er kendt for sin passion for kvalitet og bæredygtighed.

Oialla chokolade er et resultat af denne passion, en luksuschokolade fremstillet af de sjældne Beniano kakaobønner fra Bolivia. Det er vildtvoksende kakaobønner, som Rasmus samarbejder med lokale landsbyer om at indsamle og bearbejde på en måde, som sikrer den høje kvalitet og ikke mindst, at landsbyerne får en retfærdig pris for deres bønner.

Til de kræsne
De senere år har Rasmus valgt at koncentrere sig fuldt ud om Oialla chokolade, der nu sælges både til gourmetrestauranter og til kræsne chokoladeelskere i det meste af verden.

Rasmus besøger Dragør Rotary klub på vores første møde efter nytår for at fortælle om sit eventyr med Oialla chokolade, og han har lidt smagsprøver med, fortæller Susanne Lindø Grønbech fra Rotary i Dragør.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Lækker chokolade fra Oialla

 

Besøget finder sted torsdag 11. januar på Dragør Strandhotel. Gæster med interesse for chokolade og Dragør Rotary er velkomne til mødet, som er med middag fra kl. 18.30 til 20.00. Gæster betaler selv for middagen, og nødvendig tilmelding til sl@groenbech.com.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?