Nytårsgudstjenester

Der er flere nytårsgudstjenester på Amager i dag.

Der er nytårsgudstjeneste i St. Magleby Kirke kl 16

Nathanaels Kirke
I Nathanaels Kirke i Holmbladsgade 19 er der nytårsgudstjeneste kl. 14 med sognepræst Thomas Ø. Olsson.

Filips Kirke
Filips Kirke på Kastrupvej 57 holder nytårsgudstjeneste kl. 14 med sognepræst Bo Heikendorf Petersen.

Tårnby Kirke
Tårnby Kirke på Englandsvej 332 holder nytårsgudstjeneste kl. 14 med sognepræst Louise Husted Rosenberg.  Under gudstjenesten medvirker sopranen Solveig Louise Hjerrild og organist Peter Møllerhøj. Efter gudstjenesten inviteres alle til at samles i våbenhuset og ønske hinanden et godt nytår. Kirken byder på et glas portvin og chokolade.

Store Magleby Kirke
Store Magleby Kirke på Kirkevej 2 har traditionen tro nytårsgudstjeneste kl. 16 på nytårsaftensdag med sognepræst Gitte Turin. Der er festlig musik og en højtidelig optakt til nytåret. Til sidst er der mulighed for at ønske hinanden et godt nytår med et glas bobler i kirken.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?