Snorre hjælper de hjemløse i vinterkulden

HJEMLØSE: Sne, frost og kulde er hårdt for hjemløse på Amager og Christianshavn. Snorre Pedersen tog forleden midt om natten under snestormen ud på gaden for at hjælpe…

Snorre Pedersen – “Hjælp din næste”

 

Af Lene Dam Jørgensen

Frost, sne og kulde udfordrer de hjemløse på Amager og  Christianshavn. Snorre Pedersen, der er stifter af organisationen ”Hjælp din Næste”, cyklede forleden ud om natten under snestormen med varmt vintertøj og liggeunderlag til de hjemløse i København.

Hjemløse på Amager
”Vi var på Amager, men mødte ikke så mange – heller ikke på Christianshavn Torv. Men vi prøver at nå ud så vidt vi kan, og søndag tager vi til Amager igen. Vi har tænkt os at tage til Christianshavn Torv for at se, om nogen har brug for hjælp,” siger Snorre.

Har brug for hjælp
“Hjælp din Næste” mangler soveposer, vinterjakker og liggeunderlag til de hjemløse. Enhver kan hjælpe ved af aflevere varmt vintertøj eller ved at blive medlem af “Hjælp din Næste.”

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der er brug for ekstra hjælp til de hjemløse i vinterkulden

Organisationen køber liggeunderlag og soveposer til de mennesker, der lever på gaden. Der er brug for hjælp lige nu. Der kommer mere kulde og mere frost. Af den grund er al hjælp meget vigtig, så de mennesker, som sover på gaden, ikke får forfrysninger eller i værste fald dør i kulden.

Hjælper året rundt
”Hjælp din Næste” tager på gaden året rundt.

“I vinterperioden mangler vi altid vinterjakker til mænd og varme handsker. Især vinterjakker til mænd. Hvis folk har mulighed for det, er de velkomne til at komme herind i Brolæggerstræde 1 om mandagen og aflevere vintertøj. Det er vi altid rigtig glade for. Vi deler ud hele året og bliver ved. Vi er på Amager en gang om måneden,” slutter Snorre.

Efter Corona
Hjælp din Næste er en velgørenhedsorganisation, der blev stiftet efter Coronaen. Organisationen hjælper de mest udsatte i København og er drevet af private donorer. Kerneværdier er gennemsigtighed, tryghed og næstekærlighed.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?