Kongelig sanger i Tårnby

Tårnby Kirke  inviterer lørdag 13. januar til nytårskoncert med sopranen Signe Sneh Durholm og Tårnby Kirkes organist Peter Møllerhøj.

Sopranen Signe Sneh Durholm og organist Peter Møllerhøj.

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 13. januar kl. 15 inviterer Tårnby Kirke  på Englandsvej 332 til nytårskoncert med sopranen Signe Sneh Durholm og organist Peter Møllerhøj.

Koncerten byder på opera og operette highlights samt danske sange .

Operasanger på højt niveau
Signe Sneh Durholm har en lang karriere inden for opera, og er uddannet på Det Kongelige Operaakademi ved Det Kongelige Teater. Hun er ét af de helt store navne og  har optrådt på de fleste danske operascener samt været gæstesolist flere steder uden for Danmark.

Hun har sunget ved flere lejligheder i Kongehuset. Derudover har Signe modtaget flere anerkendelser, sang- og konkurrencepriser, legater samt hæderslegater og flotte anmeldelser.

Pianist med bred erfaring
Ved klaveret sidder Peter Møllerhøj, der erorganist i kirken. Han er oprindeligt uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium og Royal College of Music i London. Han har i mange år arbejdet som akkompagnatør og repetitør til opera, musicals, koncerter og meget andet. Som repetitør og akkompagnatør har Peter Møllerhøj arbejdet på blandt andet Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Den Ny Opera, Den Jyske Opera og Det Ny Teater.

Efter koncerten er der bobler og kransekage i våbenhuset.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?