40.000 løbere ventes til Broløbet

LØB: En unik og storslået oplevelse. Det er, hvad der er i vente for op mod 40.000 løbere, som lørdag 15. juni 2025 fejrer Øresundsbroens jubilæum i løbesko fra Danmark til Sverige. Tilmeldingen åbner 1. februar kl. 12.

40.000 løbere muligheden for at få en uforglemmelig oplevelse ved at løbe en halvmaraton fra Danmark til Sverige i anledning af Øresundbrons 25-års jubilæum.

Lørdag 15. juni 2025 har 40.000 løbere muligheden for at få en uforglemmelig oplevelse ved at løbe en halvmaraton fra Danmark til Sverige i anledning af Øresundbroens 25-års jubilæum.

Lyden af bløde løbesko mod den hårde asfalt. Rejsen gennem tunnelen på bunden af Øresund og op i lyset på broen over det brusende hav. Følelsen af at være meget lille, omgivet af den gigantiske bro. Sommerfuglene i maven, når man krydser broen alene – sammen med 40.000 andre løbere.

Unik oplevelse
Broløbet 2025 bliver en unik oplevelse, og hos Øresundsbroen ser man frem til at invitere 40.000 løbere med til en del af jubilæums-fejringen:

“Øresundsbroen er det, der binder os sammen, og vi ser virkelig frem til at byde løbere og tilskuere velkommen – både fra regionen og vores omverden – til et unikt løb mellem to lande og over en fantastisk bro. En folkefest på begge sider af sundet, hvor vi fejrer vores fællesskab,” siger Linus Eriksson, adm. direktør hos Øresundsbroen.

Øresundsbron samarbejder med en idrætsforening på hver side af sundet for at sikre en professionel afvikling af det store løb. Malmö Allmänna Idrottsförening og Sparta Atletik & Løb i København er valgt som operatører. Overskuddet fra Broløbet 2025 går tilbage til idrætten i en ligelig fordeling mellem Sparta Atletik & Løb og MAI.

Tilmelding åbner 1. februar
Med præcis 500 dage til Broløbet, åbner tilmeldingen om fire uger, torsdag 1. februar kl. 12. Parterne bag Broløbet er allerede i fuld gang med at forberede den store begivenhed.

”Der er enormt stor interesse for Broløbet, og vi får allerede mange henvendelser om, hvornår vi åbner tilmeldingen,” siger MAI’s talsmand Mats Svensson og fortsætter:

”Vi arbejder allerede tæt sammen med Øresundsbron og Sparta for, at dette skal blive en fantastisk og unik løbefest på alle måder. Vi forventer et stort tryk på tilmeldingerne 1. februar, så tøv ikke med at tilmelde dig.”

Løberne kan se frem til et helt unikt, storslået og festligt halvmaraton mellem to lande, og der er forholdsvist høje forventninger til åbningen, lyder det:

For tredje gang
”Kommer chancen nogensinde igen? Ingen ved det. Og med de helt specielle rammer, så bliver Broløbet i 2025 en helt unik oplevelse – en oplevelse for livet. Derfor har vi også forholdsvist høje forventninger til, at startnumrene bliver eftertragtede, og at vi kommer til at sende 40.000 afsted over Øresund 15. juni næste år,” siger Dorte Vibjerg, adm. direktør i Sparta Atletik & Løb.

Tilmelding på www.brolobet2025.dk. Det er tredje gang, at broen lukkes for trafik til fordel for løberne. Distancen er en halvmaraton, 21, 0975 km, og prisen er DKK 700.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?