Velbesøgt åbent hus på Tårnby Gymnasium og HF

UDDANNELSE:  Festdag med gamle og nye elever, da multihallen på TG blev fyldt til sidste plads.

Der var rigtigt mange besøgende til åbent hus

Forleden var der traditionen tro åbent hus på Tårnby Gymnasium og HF  for de kommende TG’ere og deres forældre. Multihallen var proppet til sidste plads, og de mange besøgende fik taler fra både rektor og elever samt et musikalsk indslag fra de dygtige musikelever i den kommende TG-musical.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Både nye og gamle elever mødte frem til åbent hus

 

Herefter var der adgang til hovedbygningen, hvor lærere og elever stod klar til at modtage de mange gæster, svare på spørgsmål og vise rundt. Hvert fag og studieretning havde egen stand, hvor man kunne få indblik i de mange forskellige fag gymnasiet udbyder, samt høre om de forskellige muligheder for eliteidræt, talentarbejde og livet som gymnasieelev.

(Artiklen fortsættes under billedet)

TG – populært uddannelsessted

Det føles altid lidt som en festdag når åbent hus slår dørene op, og blandt gæsterne var da også tidligere elever som besøgte gymnasiet med deres yngre søskende, og nød gensynet med deres lærere og deres gamle gymnasium, og fik lov til endnu engang at mærke suget i maven over spændingen over, at et nyt kapitel kan tage sin begyndelse efter sommerferien.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?