Borgmester besøgte Ferring

BESØG: Arkitektur og indretning som en vej til medarbejdertrivsel var i fokus, da borgmester Allan S. Andersen var på besøg hos Ferring Pharmaceuticals A/S. Her fik han blandt andet lov til at nyde udsigten fra bestyrelseslokalet i toppen af bygningen.

Ferring – en af Tårnby kommunes største arbejdspladser

 

Tårnbys borgmester Allan S. Andersens besøg hos Ferring var også en anledning til at vedligeholde den gode dialog, der er mellem kommunen og en af dens største arbejdspladser.

Ferring Pharmaceuticals er et fyrtårn på mere end én måde. Den imponerende bygning troner på spidsen af Scanport, men lyser også op, når det kommer til at indrette med fokus på medarbejdernes trivsel.

Udsigt til Sverige
Administrerende direktør Marianne Kock og Finance Director Kim Fornager viste blandt andet borgmesteren op i bestyrelseslokalet, der ligger i toppen af bygningen, helt ude under en af spidserne på taget. Herfra har man har det fulde visuelle overblik over hele Tårnby, de snoede tårne i København og udsigt til Sverige, Ferrings hjemland.  Ferring blev stiftet i 1950 i Malmø af Frederik Paulsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Et kig indenfor hos Ferring

Borgmesteren var på besøg for at se lidt mere af bygningen og aktiviteterne på de forskellige etager, men også for at fortsætte den gode dialog mellem kommunen og en af de helt store arbejdspladser, der ligger her i Tårnby. Der har længe været et tæt samarbejde mellem kommunen og Ferring Pharmaceuticals, der købte grunden på det yderste af Scanport området i 2013.

Fleksibelt og transparent
Marianne Kock viste Allan S. Andersen rundt i bygningen og fortalte om, hvordan arkitekturen og indretningen understøtter den fleksible og transparente måde, hvorpå medarbejderne arbejder. De lyse glaskontorer og mødelokaler understøtter transparensen, og der er mange muligheder for fleksibilitet i, hvordan man vil sidde og arbejde rundt om i bygningen, så medarbejderne kan vælge den plads til fordybelse og uformelle møder, som passer til opgaven.

Loftet over det store åbne atrium i midten af bygningen er i bygningens fulde højde. Det er med til at give en lethed til bygningen. Rummet kan også bruges til store ”townhall”-møder, når alle medarbejderne samles, for trapper og balkoner kan bruges som en form for amfiteater.

Laboratorier stiller særlige krav
Flere af etagerne er naturligvis indrettede som laboratorier. Allan S. Andersen kom forbi en række af disse, og Marianne Kock fortalte blandt andet om det store arbejde, der har ligget i at sikre den rigtige udluftning og sikkerhedsforhold i arbejdets udførsel.

Allan S. Andersen var stolt efter besøget: ”Ferring Pharmaceuticals er en stor og spændende arbejdsplads, som sætter fokus på sine medarbejdere og deres trivsel. Jeg bliver altid inspireret af at være på virksomhedsbesøg, og jeg er imponeret over, så alsidige typer af virksomheder, vi har her i kommunen.”

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?