Dragør Boldklub modtager donation på 15.000 kr.

STØTTE: Spar Nord Dragør har på vegne af Spar Nord Fonden bevilliget en donation på 15.000 kroner til Dragør Boldklub. Med donationen kan boldklubben sparke den nye sæson i gang med optimerede forhold.

Per Lindgreen fra Spar Nord overrakte donationen til Jonas Bjarkow, formand for børneafdelingen i Dragør Boldklub.

Hos Dragør Boldklub samles både store og små fra hele kommunen og deles om glæden ved at være fælles om fodbolden. Og fra den nye sæson kan den traditionsrige klub fløjte træninger og kampe i gang med støtte fra Spar Nord Dragør, der har valgt at donere 15.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden.

Totalrådgiver Per Lindgreen var til stede under donationsoverrækkelsen, og han ser med stor glæde på muligheden for at støtte op om en forening, der gør en forskel for lokalsamfundet. Han siger:

“Det er særdeles inspirerende at være en del af en bank, der sammen med Spar Nord Fonden kan støtte op om det lokale foreningsliv, så vores lokalsamfund kan fortsætte med at blomstre. Dragør Boldklub har igennem mange år tilbudt børn, unge og voksne en bred vifte af værdifulde aktivitets- og fællesskabsmuligheder, der på mange måder er med til at forme og udvikle et individ.

Dragør Boldklub blev stiftet 21. maj 1907 og er Amagers ældste fodboldklub.

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt sjællandsmesterskaberne i gokart

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »