Nye borgere på bustur

VELKOMMEN: 34 nye borgere i alderen 1 til 80 år var lørdag på bustur i Tårnby med borgmester Allan S. Andersen som guide.

Tårnbys borgmester var guide på busturen rundt i Tårnby med byens nye borgere. (Arkivfoto)

 

Sneglen, Den Blå Planet, Bryggergården, Ferring, boldbanerne i Kastrup, Udstillingscentret Ved Diget, Kirstinehøj, Tømmerup, Frieslandsvej, plejehjem, børnehaver, skoler, Naturcenter Amager, Iværksættertårnet/vandtårnet og Tårnby Torv.

Det var nogle af lokationerne, da borgmester Allan S. Andersen inviterede 34 nye borgere med på bustur rundt i kommunen.

Turen tog cirka to og en halv time og sluttede på Kastrupgårdsamlingen, hvor der var rundvisning. Her kunne de nye borger blandt andet høre om og se den aktuelle udstilling “Kolossal”  med grafik i store formater. Til sidst var der kaffe og kage i cafeen.

Stor fornøjelse
Borgmester Allan S. Andersen siger om arrangementet:

”Det er altid en stor fornøjelse at byde nye borgere velkommen til Tårnby og vise dem alt det, vi har at være stolte af her i kommunen. Der var en rigtig god stemning på turen, og det var dejligt at opleve, hvordan snakken gik på tværs af aldre og nationaliteter.”

Det er en tradition at invitere nytilflyttede borgere på en bustur rundt i kommunen. Turen finder steder to gange om året, og der bliver sendt invitation ud til dem, der er flyttet til Tårnby inden for det seneste halve år.

 

Seneste artikler

Kampen mod vandet begynder i år

En ny »etape 0« i strategien for kystsikring skal hjælpe Søvang mod vandet allerede i år. Der vil primært blive fokuseret på at få vandet væk igen.

 
 

Fik du læst?