Forrygende aften med Alberte

MUSIK: Der var udsolgt til sidste plads fredag aften i Korsvejskirken, da sangerinden Alberte var på scenen med partneren, guitarist og korsanger Andreas Fuglebæk

Alberte og Andreas – sympatiske og musikalske venner. (Foto: Finn Edvard)

 

Sangerinden Alberte er et godt bekendtskab. Det samme er hendes partner i Alberte Winding Duo, guitaristen og sangeren Andreas Fuglebæk, som hun også danner par med privat.

Fredag aften underholdt de to en propfyldt Korsvejskirke i Kastrup, da omkring 300 mennesker fyldte kirken til sidste plads og fik en usædvanlig hyggelig aften, fyldt med herlig sang, sprød guitar, det hele krydret med små og sjove historier, fortalt mest af Alberte, med en helt særlig charme.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

Andrea bidrog også, mens parret til stor morskab for hele publikum jokede lidt med aldersforskellen (Alberte er noget ældre end Andreas) og Andreas med stille humor på et tidspunkt syntes, der var ved at “gå lidt Niels Hausgaard” i Alberte. Det var der ikke – folk elskede hendes små, finurlige historier fra hverdagen. Alberte er en god fortæller – og har også udsendt flere bøger, iøvrigt.

Publikum både klappede og sang med på “Chevy 59”, “Tænder på et kys”, og “Lyse nætter”, inden der til stor begejstring blev sluttet af med “Tju bang chokolademand.” En sand perle…

Kærlighed på scenen, kærlighed i sangene – og et herlig stemning i kirken.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Hyggesnak og pladesalg efter den hyggelige koncert.

Velkomst ved formand for menighedsrådet Stina Carlberg og bevingede ord fra sognepræst Julie Aabo – og så kom vi ind i Alberte og Andreas univers.

Parret fik velfortjent et bragende bifald – og blev kaldt ind til ekstranumre hele to gange.

Bagefter var der tid til at hyggesnak og pladesalg, hvor det blev bekræftet, at Alberte og Andreas er gode mennesker – godt selskab simpelt hen.

Det syntes publikum også, heriblandt Kirsten og Jan, der havde haft en skøn aften. “Det er godt, når kirken fyldes med den slags gode arrangementer,” mente parret, inden turen gik hjemad efter en dejlig aften i Korsvejskirken.

 

 

 

 

 

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt Sjællandsmesterskaberne i gokart.

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »