Sport og kultur i påskeferien

TILBUD: Tag til FerieCamp i påskeferien og prøv en masse sjove aktiviteter. Det koster ikke noget at være med.
Kom og vær med – der er ferieCamp

“Find fodboldstøvlerne, badetøjet og de kreative ideer frem.” Sådan lyder en hyggelig invitation fra Københavns Kommune.

For  påskeferien slår FerieCamp, der er Københavns Kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne, nemlig dørene op til mange timers sjov og leg. Denne gang er højtiden også på programmet med en vaskeægte påskejagt.

”At dyrke sport og kultur i fællesskaber er vigtigt, fordi det er her, man kan udfolde sig både fysisk og kreativt, sætte fantasien fri, lære nyt og samtidig være social. Derfor er jeg også glad for de mange arrangementer til FerieCamp, som giver børn og unge mulighed for at prøve en række aktiviteter, som forhåbentligt giver dem lyst til at være en fast del af det københavnske foreningsliv bagefter,” siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard.

I påskeferien er der planlagt 10 FerieCamps inklusiv en camp kun for piger. FerieCamp er Københavns kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge mellem tre og 17 år. Der vil være aktiviteter fra søndag 24. marts til fredag 29. marts.

Til FerieCamp kan man prøve fodbold, kampsport, basketball, rollespil, gymnastik, dans, kreative værksteder og meget mere. Og ´det kræver ikke tilmelding at deltage medmindre andet står i programmet.

Der er FerieCamp i 11 bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Østerbro, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Valby og Sydhavnen.

På Amager er der bl.a. feriecamp på Nordøstamager Skole i Holmbladsgade. Mandag 25. marts fra kl. 10 til 16 er dersåledes  gratis introduktion til hele fem forskellige kampsportsgrene, bl.a. judo og Taekwondo, som man kan dykke ned i de følgende dage.

Der er også Feriecamp i Fritidscenter Midt ved Remiseparken ved Idrætscontaineren. Det hele begynder også mandag 25. marts fra kl. 10 til 16. Der bydes på multisport, skateboarding, kreativt arbejde med perleplader, fodbold m.m. i løbet af ugen.

Se selv det nærmere program på feriecamp.kk.dk.

 

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt Sjællandsmesterskaberne i gokart.

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »