Instruktør vender tilbage til Dragør Revyen

REVY: Selvom kostumerne knap nok er støvet af, og der er lang tid til premieren på Dragør Revyen i oktober, er billetterne til årets revy netop sat til salg

Billeterne er allerede sat til salg til årets Dragør Revy. Her holdet fra sidste år.

.

I år vil Dragør Revyen forsøge sig med et nyt koncept: Såkaldt “Early Bird-rabat” til dem, der køber billet før sommerferien.

“Vi glæder os til at se, hvordan byens borgere tager imod tilbuddet. Sidste år var der rift om billetterne til nogle af forestillingerne – og det håber vi, at der også vil være i år,” siger revyforeningens formand, Susanne Grønbech.

Instruktør vender tilbage
Efter en kort pause som instruktør på Dragør Revyen, vender Thomas Findval Sølvskov nu tilbage til instruktørstolen. Det til trods for, at hans hjemmeadresse nu ligger i Nakskov, hvor han fungerer som revydirektør.

“Dragør Revyen har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har haft mange gode oplevelser med revyen, både som instruktør og på scenen som skuespiller,” fortæller Thomas Findval Sølvskov.

På scenen vil der også være to gengangere, Katja Ordon, som dermed tager sin tredje sæson i Dragør Revyen, og Camilla Knudsen, der debuterede i revyen sidste år.

Dragør Revyen spiller i dagene fra 3. til 12. oktober. Billetter kan købes via hjemmesiden: https://www.dragoerrevyen.dk/billetter2024/

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt Sjællandsmesterskaberne i gokart.

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »