Rumba og workshop i Kulturhuset

FESTIVAL: Der er lørdag 30. marts festival med koncert, danseshows, rumba workshop i Kulturhuset Islands Brygge

Så sker der noget i Kulturhuset på Bryggen – igen

Lørdag 30. marts fra 17.30 til 01.30 er der festival med koncert, danseshows, rumba workshop i Kulturhuset Islands Brygge på Islands Brygge 18.

Kl. 20 laver Mambo Vikings/ Alkyonides, Cuban Roots, Cubansk Danseskole og Cosy Salseros shows. Der er også cubansk middag akkompagneret af en akustisk son-trio, som er en hyldest til cubansk musik og dans samt salsamiljøet i København.

Rumba workshop og spisning
Kl. 17.30 er der rumba workshop og kl. 18.30 kan der spises dagens cubanske ret i Spisehuset, som  serveres fra kl. 17. Kl. 18.45 er akustisk son-trio, “Coffee with milk” på programmet i caféen. Kl. 19 åbner dørene til koncertsalen og kl. 20 og kl. 20.40  er der shows fra tre københavnske salsaskoler.

Top musikere på scenen
Kl. 21.30 står musikeren Yemi Valdeés & The Real Cuban Sound på scenen, hvorefter der er rumbashow. Kl. 23 underholder  Yemi Valdés & The Real Cuban .

Yemi Valdés har samlet en konstellation af topmusikere, bandledere og ”soneros” fra Danmark under navnet “The Real Cuban Sound”. Alle er anerkendte vokalister og dygtige musikere. Den musikalske leder af “The Real Cuban Sound” er Tony Moreaux, er en cubansk multi-percussionist, der har spillet med mange salsaorkestre såsom Afro-Cuban All Stars, Carlos Manuel y su Clan og Tito Nieves.

Som noget  helt nyt giver fem Københavnske salsaskoler eller danseinstruktører shows før aftenens koncert. I pausen er der rumbashow med Maria & Maikel og animation med Reinol & Ana Maria.

De faste DJ’s Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller old-school salsa, timba samt lidt bachata og merengue, Gæste-DJ er Joaquim Aoues, der er Københavns flittigste salsaarrangør

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt sjællandsmesterskaberne i gokart

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »