Sæson for konfirmationer i Dragør

Dragør Kirke tog imod årets første konfirmander.

Elever fra Dragør Skole tager hul på årets konfirmationer. Foto: TorbenStender.
Elever fra Dragør Skole tager hul på årets konfirmationer. Foto: TorbenStender.

I weekenden var det elever fra Dragør Skole, der tog hul på årets konfirmationer, da Dragør Kirke i lørdags, den 27. april, tog imod konfirmaderne fra 8.A og 8.B.

Det var sognepræst Jens Bach Pedersen, der stod for det kirkelige indslag. Og det er noget, sognepræsten hvert år ser frem til.

Den kommende lørdag, den 4. maj, er det så Store Magleby Kirkes tur til at udklække konfirmander. Denne dag er det eleverne fra Nordstrandskolens tur. Sognepræst Julie Kaas begynder dagen sammen med 8.E, hvorefter sognepræst Gitte Turin tager over med først 8.D og derefter 8.C.

Eleverne fra Store Magleby Skole må vente til Kristi himmelfartsdag, torsdag den 9. maj, før det bliver deres tur til at blive konfirmeret i Store Magleby Kirke. Her er det først sognepræst Andreas Wille, der tager imod 8.A, og siden sognepræst Julie Kaas, der tager imod 8.B.

Fotos: TorbenStender.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »