Pinseturnering i boldklubben

Dragør Boldklub afviklede i weekenden årets Lidl Cup

Foto: TorbenStender.
Foto: TorbenStender.

Der var i lørdags og i søndags fyldt godt op på Dragør Boldklubs baner ved Hollænderhallen.

Ikke mindre end 1.150 spillere i alderen fra 5–12 år havde sammen med deres holdkammerater samt familie taget turen til Dragør.

Omkring 160 hold deltog i Lidl Cup 2024, som boldklubbens traditionsrige pinseturnering hedder.

Der blev afviklet tre-, fem- og otte-mandskampe for både drenge og piger på boldklubbens baner, og der var rigeligt at se på for de mange familiemedlemmer, der var mødt op som for at heppe.

Borgmester Kenneth Gøtterup deltog også i arrangementet – dog ikke på fodboldbanen. Han havde fået til opgave at overrække pokaler og medaljer til de mange vinderhold.

Fotos: TorbenStender.

 

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?