Saltholm Rundt

Dragør Sejlklub inviterer til søslag: Årets kapsejlads rundt om Saltholm.

På lørdag, den 1. juni, kl. 10 byder Dragør Sejlklub i samarbejde med Café Dragør Sejlklub igen velkommen til den traditionsrige kapsejlads Dragør 2star Saltholm Rundt.

Der sejles i to klasser: 2star Racing – for både med gyldigt DH-målerbrev og Cruising (uden krav eller begrænsninger til antal af gaster) – for både med og uden målerbrev.

Løbsinddelingen afgøres af bådenes måltal.

Der er skippermøde kl. 9 på Nordre Mole foran Dragør Sejlklubs klubhus på Strandlinien 1, og den samlede start går kl. 10 ud for Dragør Havn.

Dommeren afgør på dagen retningen for sejladsen, som efterfølgende afsluttes med præmieuddeling, øl og snacks på molen ved klubhuset.

Den kommende weekend byder på sejlads udfor Dragør.
Den kommende weekend byder på sejlads udfor Dragør.
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?