Stjerner i Natten

Kultur i det grønne

Der er masser af aktiviterer rundt på Naturcenter Amagers område. Foto: Martin Larsen, Amager Fotoklub.
Der er masser af aktiviterer rundt på Naturcenter Amagers område. Foto: Martin Larsen, Amager Fotoklub.

Traditionen tro lagde Naturcenter Amager græs til Tårnbys årlige kulturbegivenhed Stjerner i Natten, der i år løb af stablen fredag den 24. maj.

Tårnbys borgmester Allan Andersen satte kulturfestivalen i gang med ordene: »Her er plads til alle – til en festdag for både børn, unge og voksne – her er plads til sammenhold.«

Tårnby Kommunes kulturinstitutioner, uddannelsesinstitutioner og foreningsliv gav denne eftermiddag et bud på og et indblik i, hvad de kan tilbyde borgerne af oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet – og her var meget at vælge imellem.

De forskellige organisationer var spredt rundt på arealet ved naturcenteret. Ungdommen fra Kulturzonen og UngTårnby bød op til dans og vild musik. Den Blå Planet underviste i blæksprutternes anatomi, og noget så »vandvittigt« som fiskeaftryk på muleposer. Der blev vist dukketeater for de mindste, og de nostalgiske, med Prop og Berta. Cirkusprinsessen fra Cirkus Aroma havde samlet hele gøglerkavaleriet til et brag af en fantasifuld festforestilling. Der var opvisning med brandvæsnet, hvor de klippede taget af en havareret bil. Der var mulighed for at prøve kræfter med at lave snobrød, popkorn og panderkager over bål.

Aftenen sluttede som solen gik ned og stjernerne i natten kom frem.

Fotos: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub, Martin Larsen, Amager Fotoklub, samt Lea Hansen.

 

 

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?